the header image
Huittisten Voimistelu ja Liikunta ry.Hyvässä seurassa on ilo liikkua!
Huittisten Voimistelu ja Liikunta teki seurakäyntejä huittislaisiin eskari-ryhmiin

Huittisten Voimistelu ja Liikunta teki seurakäyntejä huittislaisiin eskari-ryhmiin

 

Syyskuun alkupuolella seuran lastenohjaajat Susanne Soukola ja Sofia Mäkelä kävivät kuudessa eri esikouluryhmässä liikuttamassa lapsia voimistelun merkeissä. Kaikissa eskareissa liikuntatuokio kesti tunnin verran. Vierailut oli sovittu etukäteen esikoulujen henkilökunnan kanssa.

Sammussa lapset liikkuivat liikuntasalissa toimintaradan merkeissä. Muissa paikoissa lapset liikkuivat ulkona. Välineinä käytettiin huiveja, hernepusseja, vanteita ja hyppiksiä. Lapsia liikutettiin mielikuvien merkeissä: huivit olivat mm. perhosia ja hernepussit kuviteltiin kilpikonniksi. Liikuntatuokioiden aikana lasten kanssa opeteltiin liikkuen värejä ja erilaisia käsitteitä sekä harjoiteltiin oman kehon hahmottamista. Lapset olivat innostuneita ja henkilökunta toivotteli ohjaajia ideoineen toistekin tervetulleiksi. Tämä päiväkoti- ja esikoulukierros oli jatkoa viime vuonna kouluissa toteutetulle rope skipping – kiertueelle.

Ohjaajat vierailivat seuraavissa paikoissa:

4.9. Sammun esiopetus

5.9. Vampulan päiväkoti ja esiopetus

6.9. Huvikummun päiväkoti ja Huhkolan päiväkoti

7.9. Kuninkaisten päiväkoti ja ryhmis

10.9. Sahkon esiopetus ja päiväkotiryhmä Karpalot

11.9. Mansikat