Omat jäsentiedot


Omat jäsentiedot -linkistä pääset katsomaan omia jäsentietojasi sekä muuttamaan niitä.

Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa 14.8.2023 kello 17.00. Klikkaa tästä, niin pääset omiin jäsentietoihin.

Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit soittaa Laura Mattilalle puh.0456315186 (iltaisin).

Internetin kautta ilmoittaudutaan kaikkiin ryhmiin.

Ilmoittautuaksesi sinulla tulee olla internetyhteys. Ilmoittautuminen aloitetaan ilmoittautumisohjelman käyttäjäksi rekisteröitymisellä, johon pääsee tästä linkistä. Rekisteröityä voi koko vuoden ajan tästä linkistä.

HUOM. jos olet jo aikaisempina vuosina rekisteröitynyt, älä rekisteröi itseäsi toista kertaa. Käyttäjätunnuksesi on aina oma sähköpostiosoitteesi ja jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sen jäsenrekisteriohjelmassa uudestaan.

HVoLi ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia.

 


Rekisteröityminen tehdään täyttämällä Internetissä lomake, johon täytetään omat henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti). Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiin.

Alakäyttäjäksi rekisteröiminen

HUOM! Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alakäyttäjiä (esim. omat tai naapurin lapset) eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä OMAT TIEDOT-sivulla. Sivulla on linkki ”Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi”, joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot (HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman sähköpostiosoite!). Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.

Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

Käy ennen ilmoittautumista tutustumassa jumppatarjontaan seuran Liikuntaryhmät-sivulla ja kirjoita itsellesi muistiin, mihin ryhmiin aiot ilmoittautua. Kun olet päättänyt, mihin ryhmiin haluat ilmoittautua, siirry sähköiseen ilmoittautumisohjelmaan. Jäsenmaksut ja erillismaksut löytyvät Seuran esittely- sivulta.

Ilmoittautuessasi kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oman sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasanan. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Ryhmiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

Aikataulu


Rekisteröityminen: Avoinna koko ajan

Aikuisten ja lasten ryhmät, ilmoittautuminen: 14.8.2023 klo 17.00
Huittisten Voimistelu ja Liikunta ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia.