the header image
Huittisten Voimistelu ja Liikunta ry.Hyvässä seurassa on ilo liikkua!
Valkea lintu Berliinissä

Valkea lintu Berliinissä

Koreografi Riikka Virkajärven Valkea lintu-kenttäohjelma esitettiin 6. kesäkuuta Berliinin Turnfest-voimistelutapahtumassa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun suomalainen kenttäohjelma on kutsuttu ulkomaille. Turnfest on usean urheilulajin viikon kestävä suurtapahtuma, johon osallistuu noin 80 000 voimistelijaa.

Saksalaiset ihastuivat Valkea Lintu-kenttäohjelmaan Helsingin Gymnaestradassa kesällä 2015 ja Saksan Voimisteluliitto kutsui suomalaiset esiintymään Turnfestin Stadion Gaalaan. Ensimmäisen kerran Valkea lintu liihotteli Sun Lahti -tapahtumassa kesällä 2013. Gymnaestradassa 2015 ohjelma nähtiin sekä Midnight Sun Special -näytöksessä että päätösjuhlassa Helsingin Olympiastadionilla.

Saksan liittokansleri Angela Merkel avasi gaalan, jossa myös tämä upea suomalainen esitys nähtiin. 550 suomalaisvoimistelijaa, satakieltä ja joutsenta 47:stä eri seurasta esiintyi Berliini olympiastadionilla. HVoLin riveistä tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan mukaan lähti peräti 18 naista! Tunnelma stadionilla oli kerrassaan upea, kun valkeat linnut täyttivät kentän pimenevässä illassa.

Esiintymisen jälkeen seuran jäsenet ehtivät nauttia muutamia päiviä Turnfest-tunnelmasta ja kierrellä Berliinin nähtävyyksillä. Paikallinen messukeskus tarjosi kaikenlaista nähtävää ja koettavaa. Historia on vaikuttavasti läsnä Berliinissä. Kaiken kaikkiaan matka oli unohtumaton elämys.

Voimistelu liikuttaa, jopa ulkomaille!

berliini berliini_2 berliini_8 berliini_4 berliini_6 berliini_12 berliini_14