the header image
Huittisten Voimistelu ja Liikunta ry.Hyvässä seurassa on ilo liikkua!
HVoLi on Vuoden Sinettiseura

HVoLi on Vuoden Sinettiseura

Satakunnan urheilugaalassa Porissa palkittiin 10.2. maakunnan parhaita urheilijoita, urheiluvaikuttajia, seuroja sekä kuntien ja seurojen aktiiveja. 

Juhlassa kaiken kaikkiaan kolme tunnustusta saatiin Huittisiin. Vuoden Sinettiseurana palkittiin Huittisten Voimistelu ja Liikunta. Huittisten Vuoden seuratyöntekijän tittelin sai lentopallon naisten liigajoukkue  LP Vampula Huittisen huoltaja Reijo Mäkelä. Suomen Palloliiton Satakunnan piiri palkitsi Respect olosuhde -tunnustuksella Lauttakylän Lujan.

Satakunnan Urheilugaala järjestettiin tänä vuonna kolmannen kerran. Järjestävänä tahona ovat Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu, Porin ja Rauman Urheilutoimittajien kerhot sekä Porin kaupunki yhteistyökumppaneidensa kanssa.