the header image
Huittisten Voimistelu ja Liikunta ry.Hyvässä seurassa on ilo liikkua!
Myynnissä Puttipajan kynttilöitä

Myynnissä Puttipajan kynttilöitä

Pimeneviin päiviin ja iltoihin Puttipajan kotimaiset kynttilät tuovat lämmintä tunnelmaa!  Haluamme HvoLissa  edelleen kehittää lasten, nuorten ja aikuisten toimintaa. Voit tukea toimintaamme hankkimalla näitä Puttipajan kynttilöitä. 

Nyt se on helppoa! Liitteenä ovat tuotekuvasto ja  tilauslistat. Voit tehdä tilauksen niillä tai käsin ohjaajalta saataviin tilauslomakkeisiin.  Kirjaa lomakkeeseen omat tietosi , tuotteille on omat sarakkeet  joista voit tarkastaa tilaussumman.

 

Tee tilaus 7.11. mennessä ja lähetä se annemaijasaarinen61@gmail.com tai jätä  tilaus ohjaajalle. 

Tuotteet tulevat ennen itsenäisyyspäivää viikolla viikolla 49. Toimituspaikka ilmoitetaan myöhemmin.

Kysy lisää ohjaajalta tai Anne-Maija  040 7385680 (iltaisin).

Lämpöistä syksyn jatkoa!